1. Accessoires
  2. papierversnipperaar

Top 10 beste papierversnipperaars van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Iedereen die ooit documenten of post heeft moeten vernietigen, weet hoe lastig het kan zijn om dit karwei te klaren. De papierversnipperaar biedt hierin een oplossing. We hebben namelijk onze eigen onderzoek gedaan naar welke papierversnipperaar de beste opties biedt. Hierbij hebben we gekeken naar de ervaringen van klanten die de papierversnipperaar al hebben gebruikt. In dit artikel lees je alles over de top 10 papiervernietigingsapparaten.

De top 10 papierversnipperaars die als beste uit de verf gekomen zijn, kun je bij ons vergelijken verder naar beneden op deze pagina. Ontdek gedetailleerde recensies, gebruikersbeoordelingen en expertadviezen die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Vergelijk prijzen, functionaliteiten en de laatste updates om de beste optie voor jouw behoeften te vinden.

Top 10 papierversnipperaars

De fotografie branche is aan een spectaculaire ontwikkeling onderhevig. Foto’s maken kan steeds nauwkeuriger en voor elk type fotograaf is er wel weer een specifieke camera. Op FotograafReview.nl focussen wij ons echter niet alleen op camera’s. Alles komt aan bod: van drones tot 3D-printers, maar in deze top 10 gaat het over papierversnipperaars. Uit de vergelijking van alle online reviews zijn tal van papierversnipperaars naar voren gekomen, maar er kunnen er maar 10 de allerbeste zijn. Deze allerbeste papierversnipperaars vind je hieronder. Waar wacht je nog op, lees hieronder de top 10!

1. Leitz IQ Autofeed 150 Stille Papierversnipperaar P-5 Micro Voor Thuis/Thuiswerken Invoer Tot 150 A4 Vellen

De Leitz IQ Autofeed 150 stille papierversnipperaar P-5 Micro is de perfecte oplossing voor thuis of thuiswerken. Je bent verzekerd van hoge prestaties met uitstekende veiligheid. U kunt erop vertrouwen dat uw documenten goed worden vernietigd met een doorlopende werkduur van 30 minuten. De versnipperaar heeft een unieke clean emptying functie, waardoor het zelfstandig werkt zodra de deksel is gesloten. Het biedt een hoge veiligheidsgraad, want het versnippert automatisch 150 A4-vellen in DIN P5 (2 x 15 mm) per keer. Met het aanraakscherm is de bediening erg eenvoudig. Bovendien is het vernietigen van papier een goede manier om de AVG te ondersteunen. Deze versnipperaar biedt een uitstekende prestatie die past bij elke thuiswerksituatie. Leitz IQ Autofeed 150 stille papierversnipperaar P-5 Micro is de perfecte oplossing voor thuis of thuiswerken. Deze stille automatische papierversnipperaar met anti-vastloop technologie biedt een uitstekende prestatie die past bij elke thuiswerksituatie. Je bent verzekerd van hoge prestaties met uitstekende veiligheid. Plaats je stapel papier, inclusief nietjes en paperclips, sluit de deksel en ga door met je dag. U kunt erop vertrouwen dat uw documenten goed worden vernietigd met een doorlopende werkduur van 30 minuten. De versnipperaar heeft een unieke clean emptying functie, waardoor het zelfstandig werkt zodra de deksel is gesloten. Met een ruime opvangbak van 44 liter vernietigt het automatisch 150 A4-vellen in DIN P5 (2 x 15 mm) per keer. Bediening is eenvoudig via het aanraakscherm. Het verniet.

2. alpina Papierversnipperaar/ Creditcard-Vernietiger Stroken met Opvangbak Oververhittingsbescherming Stil 230V 190W

Het apparaat is verbonden met 230V en heeft een vermogen van 190W. De papierversnipperaar is stil, zodat je geen last hebt van herrie terwijl je documenten versnippert. Met de opvangbak kun je alle versnipperde stukjes papier opvangen en er zit ook een oververhittingsbescherming op zodat je geen schade oploopt aan het apparaat. De alpina papierversnipperaar is perfect voor het vernietigen van gevoelige documenten en creditcards. Het apparaat is stil, heeft een vermogen van 190W en is beveiligd met een oververhittingsbescherming. De opvangbak vangt alle versnipperde stukjes op en de papierversnipperaar is gemakkelijk te verplaatsen. Met het compacte formaat past hij makkelijk op je bureau.

3. Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar P-3 Cross Cut Snippers Papierinvoer tot 8 A4-Vel

Het overweldigende vermogen van de Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar maakt het mogelijk om meer documenten te vernietigen dan ooit tevoren. Met een papierinvoer tot 8 A4 vellen tegelijk, is het een ideale machine voor thuis of kleine kantoren. Het vernietigt papier in P3 Cross Cut snippers van 5x42mm met een opvangbak van 15L (100 A4 vellen). Daarnaast is het een energiezuinige machine, waarmee u uw energierekening kunt verminderen. De Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar is gemakkelijk te bedienen door middel van een eenvoudige schakelaar en geeft u de mogelijkheid om uw documenten veilig en snel te vernietigen. Met een lage geluidsproductie en een continue doorlooptijd van 3 minuten, is het een geschikte machine voor zowel thuis als klein kantoor. Het heeft ook een LED-indicatielampje dat aangeeft wanneer de opvangbak vol is. Bovendien bevat de machine een veiligheidsvergrendeling, waarmee u uw documenten veilig en vertrouwelijk kunt vernietigen.

4. Brasq Papierversnipperaar PS200 P-1 norm 7 vel stroken 7 mm voor thuisgebruik

De PS200 papiervernietiger is het perfecte apparaat voor thuisgebruik. Deze papierversnipperaar versnippert documenten in stroken met een breedte van 7 mm, waardoor het onmogelijk is om de versnipperde documenten alsnog te kunnen lezen en voldoet hiermee aan een P-1 veiligheidsniveau. Met een doorvoercapaciteit van 7 vellen A4 papier per keer maakt deze papiervernietiger het versnipperen gemakkelijk. De opvangbak van 13 liter zorgt ervoor dat het versnipperen niet regelmatig onderbroken hoeft te worden om de bak te legen. Niet alleen papier kan versnipperd worden, maar ook cd’s, dvd’s en creditcards. Met de PS200 papiervernietiger bent u er zeker van dat alle privé informatie die u weggooit nooit achterhaald kan worden. De PS200 is een zeer handige papiervernietiger voor thuisgebruik. Hij versnippert documenten binnen enkele seconden in stroken met een breedte van 7 mm. Hierdoor is het onmogelijk om de versnipperde documenten alsnog te kunnen lezen. Met een doorvoercapaciteit van 7 vellen A4 papier per keer is deze papierversnipperaar een vlotte en gemakkelijke vernietiger. De opvangbak van 13 liter zorgt ervoor dat het versnipperen niet regelmatig onderbroken hoeft te worden om de bak te legen. Niet alleen papier, maar ook cd’s, dvd’s en creditcards kunnen op deze manier probleemloos vernietigd worden. Door deze versnipperaar te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat alle privé informatie die u weggooit nooit achterhaald kan worden. De PS200 is eenvoudig te bedienen en heeft een geluidsniveau van 74 dB. De afmetingen van het apparaat zijn 29,5 x 18,2 x 33,9 cm (l x b x h) en het gewicht is 2,2 kg. De kleur van de versnipperaar is zwart met zilver.

5. Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 6 vel

De papiervernietiger is voorzien van een geavanceerde technologie en biedt uitstekende prestaties. Het is geschikt voor het versnipperen van documenten en papier in zes verschillende maten, die vervolgens kunnen worden verwerkt tot een klein en onherkenbaar stukje papier. De Fellowes 6C versnipperaar is ook uitgerust met een bijzonder veiligheidsmechanisme. Daarmee wordt voorkomen dat uw vingers of handen worden aangeraakt of verwond. De papiervernietiger is ook makkelijk in gebruik en kan gewoon worden aangesloten op een stopcontact. Bovendien is de versnipperaar licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. De Fellowes papierversnipperaar 6C snippers P4 6 vel is de perfecte keuze voor organisatie en veiligheid. Deze versnipperaar biedt uitstekende prestaties, is gemakkelijk in gebruik en biedt een uitstekende veiligheidsvoorziening. U kunt er zeker van zijn dat uw documenten en papieren goed en veilig versnipperd zullen worden. Zo kunt u weer rustig ademhalen, omdat uw huis weer geordend is.

6. Nedis Papierversnipperaar | 6x A4-pagina's | 10 l | Veiligheidsnorm: DIN 1 | 190 W

De Nedis papierversnipperaar is een krachtige, professionele papierversnipperaar die papier en karton in kleine stukjes versnippert. De papierversnipperaar is geschikt voor 6 A4-vellen tegelijk en heeft een capaciteit van 10 liter. Naast het verkleinen van je documenten, is de papierversnipperaar ook uitgerust met een veiligheidssysteem volgens DIN 1-norm. De papierversnipperaar heeft een vermogen van 190 watt, waardoor de papierversnipperaar perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. De papierversnipperaar is ontworpen voor veiligheid en gemak. Het veiligheidssysteem voorkomt dat je vingers of andere lichaamsdelen worden gekneusd tijdens het gebruik. De papierversnipperaar is ook voorzien van een speciale bak waar de versnipperde documenten in kunnen worden opgevangen. De bak is gemaakt van sterk kunststof en is eenvoudig te verwijderen en te reinigen. De papierversnipperaar is ook voorzien van een speciale kabel voor eenvoudig opbergen en een krachtige motor voor een betere prestatie. Met de Nedis papierversnipperaar kun je met gemak en veiligheid documenten snel versnipperen.

7. Brasq Papierversnipperaar PS100 P-2 norm 6 vel stroken 6 mm voor thuisgebruik

De PS100 papiervernietiger is een handig en gebruiksvriendelijk apparaat voor thuisgebruik dat ervoor zorgt dat uw documenten in stroken van 6 mm versnipperd worden. Met deze papiervernietiger kunt u gemakkelijk 6 vellen A4 papier per keer versnipperen, zonder dat er vastlopen optreedt. De vernietiger is uitgerust met een automatische invoer en een reverse-modus, waarmee vastgelopen papier gemakkelijk teruggedraaid kan worden. Daarnaast heeft de vernietiger een inhoud van 7 liter en het is mogelijk om de vernietiger boven een grotere bak te plaatsen met de handige uitschuifbare houder. Met de PS100 papiervernietiger bent u verzekerd van een veiligheidsniveau P-2 en een geluidsniveau van 70 dB. Het apparaat heeft afmetingen van 31,8 x 13,5 x 27 cm (l x b x h) en een gewicht van 1,2 kg. De PS100 papiervernietiger is verkrijgbaar in zwart. De PS100 papiervernietiger maakt het versnipperen van (belangrijke) informatie op papier eenvoudig. Met een doorvoercapaciteit van 6 vellen A4 papier per keer en stroken van 6 mm is de versnipperaar erg gebruiksvriendelijk. Dankzij de uitschuifbare houder is het ook mogelijk om de vernietiger boven een grotere bak te plaatsen. De reverse-modus zorgt er bovendien voor dat vastgelopen papier gemakkelijk teruggedraaid kan worden. De papiervernietiger is veilig, met een veiligheidsniveau P-2, en heeft een geluidsniveau van 70 dB. Met zijn compacte afmetingen en gewicht van 1,2 kg is de PS100 papiervernietiger ook makkelijk te verplaatsen. Kortom, met de PS100 papiervernietiger bent u verzekerd van een efficiënte en veilige papierversnippering.

8. Nedis Papierversnipperaar | 6x A4-pagina's | 10 l | Veiligheidsnorm: DIN 2 | 190 W

Met de papierversnipperaar van Nedis sorteert u uw documenten eenvoudig en veilig. De versnipperaar heeft een capaciteit van 6x A4-pagina’s in één keer. Met een capaciteit van 10 liter per mand is er ruimte voor een behoorlijk aantal versnipperde documenten. De papierversnipperaar is gemaakt volgens de veiligheidsnorm DIN 2. Dit betekent dat de versnipperaar kleine stukjes papier produceert die niet meer leesbaar zijn. De machine heeft een vermogen van 190 W en is dus sterk genoeg om uw documenten veilig te versnipperen. Met de Nedis papierversnipperaar kunt u vertrouwen op een eenvoudige, veilige manier om uw documenten te versnipperen. Met een capaciteit van 6x A4-pagina's, 10 liter per mand en de veiligheidsnorm DIN 2 bent u verzekerd van een goede ervaring. Bovendien is deze papierversnipperaar krachtig genoeg om uw documenten efficiënt en veilig te versnipperen.

9. DESQ® 20009 Papierversnipperaar 8 vel 4 x 38 mm P4 11 liter Mat zwarte afwerking Ook creditcards Snipper model AVG-Proof

De DESQ 20009 Papierversnipperaar is een krachtige, geavanceerde versnipperaar met een 8-vel vermogen en een 4 x 38 mm P4-snippermodel. Om de veiligheid te garanderen is deze versnipperaar AVG-Proof, wat betekent dat hij geschikt is voor het vernietigen van vertrouwelijke documenten en ook creditcards. De versnipperaar heeft een 11 liter grote container en een matte zwarte afwerking. De DESQ 20009 Papierversnipperaar is ontworpen voor een snel en eenvoudig gebruik van thuiskantoren. De versnipperaar beschikt over een energiebesparende sluimerstand die automatisch wordt geactiveerd als de versnipperaar niet gebruikt wordt. Zo wordt er energie bespaard en hoeft er geen frequent onderhoud gepleegd te worden. Het doorvoeren van papier gaat gemakkelijk met de bijgeleverde papierinvoer en de papiervernietiger is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderzijde. De DESQ 20009 Papierversnipperaar is ideaal voor thuiskantoren die op zoek zijn naar een krachtige versnipperaar met een modern design, die vertrouwelijkheid en veiligheid biedt. Laat je papierwerk nooit meer onveilig achter met de DESQ 20009 Papierversnipperaar!

10. Papierversnipperaar olie 250ML Papiervernietiger olie Shredder oil Universeel toepasbaar Papiersnipperaar olie Smeerolie

Papierversnipperaar olie 250ML is een universeel toepasbare smeerolie, speciaal ontworpen voor een optimale werking van papierversnipperaars. De olie is verrijkt met speciale additieven, wat een nog langere levensduur van de versnipperaar garandeert. De olie is eenvoudig aan te brengen op papieren vellen, of direct op de messen van de versnipperaar. Het voorkomt het vastlopen van papier en zorgt voor een zachtere werking van het apparaat. De olie heeft een speciale formule die zorgt voor een optimale werking van de versnipperaar. Het voorkomt slijtage van de messen, waardoor de levensduur van de versnipperaar wordt verlengd. Daarnaast voorkomt de olie ook dat de papiersnipperaar oververhit raakt. De olie is waterbestendig, wat betekent dat hij niet beschadigd raakt door vochtige omgevingen. Papierversnipperaar olie 250ML is een perfecte oplossing voor een optimale werking van de papiersnipperaar. De olie is veilig in gebruik, gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. Het garandeert een lange levensduur van de versnipperaar en voorkomt oververhitting. Daarnaast is het waterbestendig, waardoor het niet beschadigd raakt in vochtige omgevingen.

Veelgestelde vragen over papierversnipperaars

Onze review is zeer betrouwbaar. Wij researchen immers alle reviews die er online te vinden zijn. De bevindingen werken we uit tot de top 10 beste papierversnipperaars. Gebaseerd op de reviews zijn dit consequent de beste top 10 papierversnipperaars.

Heb je een papierversnipperaar uitgezocht die jou bevalt? Fantastisch! Om de betreffende papierversnipperaar te kopen ga je via onze site naar de top 10 beste papierversnipperaars en dan klik je op het icoontje met: “Goedkoopste prijs”. Op die manier ga je naar een externe webshop die de beste deal heeft.

De beste papierversnipperaar is de papierversnipperaar die op basis van het gemiddelde van alle reviews als beste wordt beoordeeld. Dat is de nummer 1 in onze beste top 10 lijst.

Ons laatste woord over een papierversnipperaar

Het is een goed idee om zo veel mogelijk te weten over papierversnipperaars voordat je er eentje koopt. Zo bent je ervan verzekerd dat je een goede krijgt voor je geld en dat deze aan je behoeftes voldoet. We hebben je hier de top 10 papierversnipperaars gegeven en gehoopt dat je er iets aan hebt gehad. Het is nu aan jou om te bepalen welke geschikt is voor jou. Als je twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We doen ons best om alle informatie die je nodig hebt te voorzien, zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Waarop letten bij de aankoop van een papierversnipperaar?

Reviews zijn naar onze mening relevant, zo niet het meest relevant om tot een weloverwogen beslissing te komen. Op deze manier krijg je namelijk een onafhankelijk beeld over welke papierversnipperaar het allerbeste is. Specifieker zou je bovendien kunnen letten op de kwantiteit goede reviews een papierversnipperaar heeft. Als een papierversnipperaar veel reviews heeft is het oordeel betrouwbaarder uiteraard. Wanneer je de balans opmaakt tussen een hoge klantenscore en haalbare prijs, zit je goed. Dit geeft je een betrouwbare indicatie van de kwaliteit en tevredenheid van andere gebruikers. Je kunt hierdoor gefundeerde vergelijkingen maken tussen verschillende papierversnipperaar, gebaseerd op echte gebruikerservaringen.

Disclaimer: Wij verkopen zelf geen papierversnipperaar, echter vergelijken we de beste voor je na grondige research. Wij incasseren een kleine commissie als sitebezoekers via de icoon “Goedkoopste prijs” in de beste top 10 een papierversnipperaar bestellen op de externe website. De resultaten van ons onderzoek zijn voor alle duidelijkheid onafhankelijk. Geen bedrijf betaalt ons voor promotie.

Inhoudsopgave

Auteur foto
Isabelle

Fotografe

Hoi! Ik ben Isabelle en ik houd me bezig met grafisch ontwerp en tekstjes schrijven voor de website. Voor grafisch ontwerp heb je zeker camera skills nodig en daarom vind ik het zo leuk om deel te zijn van het team. Ik leer namelijk ook nog steeds over goede producten die naar voren komen uit de test en in de top 10 te zien zijn. 

Gepubliceerd op: 14 nov. 2022

Jouw fotokunst met ons delen?

Wij horen graag van je via ons contactformulier. Hieronder kun je zien wat onze site bezoekers voor foto’s gemaakt hebben. Wij selecteren de foto’s die indruk op ons gemaakt hebben!